FASHION WEEK

PARISIAN CHIC

I've had so much fun this weekend with lots of dinners, meetings and shows. Saturday was such a beautiful sunny day, which was perfect for wearing only a soft mohair sweater with a knee length skirt and flat ballerina shoes.

PA030062 PA030077 PA030087 PA030102 PA030078

Sweater/SECOND FEMALE, skirt/COS, shoes/CÉLINE, bag/LOEWE, sunglasses/CÉLINE

4 svar till “PARISIAN CHIC

 1. Louise skriver:

  Hvilken str. har du købt strikken i? Jeg har selv en ny strik fra Second Female og da den er lidt stor i str., vil jeg lige høre, om du synes, at deres strik generelt er lidt store (jeg har den du også selv har med høj hals).

  1. Funda skriver:

   Min er en str. XS, det er hvad jeg plejer at bruge i Second Female og de fleste andre mærker…

 2. Mette skriver:

  Hej – den fine nederdel er den i butikkerne nu eller er det en gammel sag? Synes ikke jeg kan finde den på deres hjemmeside nemlig 🙂

  1. Funda skriver:

   Den er desværre fra en ældre kollektion.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.