MY STYLE

FOR THOSE RAINY SPRING DAYS

I don't think I have had a rain coat in my wardrobe since I was a little girl, but after giving birth to my baby boy I have to go out with the stroller in any kind of weather! For the rainy spring days this rain coat is just perfect! It's available in many colors and models, and I for sure had a hard time deciding which one to get! Love this model though, as it's just a bit more feminine with A-line shape!

Rain coat/STUTTERHEIM, scarf/TOTÊME, jeans/TOPSHOP, bag & boots/CÉLINE

3 svar till “FOR THOSE RAINY SPRING DAYS

  1. Sofie skriver:

    De ser dejlige ud, de jeans. Hvordan er de mon i størrelsen?

    1. Tror de er normale i størrelsen, ved blot at de springer fra str. 26 til 28. Jeg er netop begyndt at kunne passe dem i str. 26 i sort. Men købte disse blå lige efter jeg havde født i str. 28, hvilket svarer til en str. 38 tror jeg. Håber det kan hjælpe dig lidt. 🙂

  2. Sofie skriver:

    Det kan absolut hjælpe. Tusind tak!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.