SLOGGI – ZERO FEEL

ANNONSSAMARBETE MED SLOGGI

När jag var yngre hade jag sådana komplex för att mina bröst var så små jämfört med många andras. Jag ville alltid ha bh på för då kände jag att jag fick lite mer byst men det var ju så obekvämt att ha bh på mig jämt. Om jag bara hade vetat då vad sloggi skulle komma att erbjuda. Den här fantastiska bh:n som gör att det knappt känns som att man har en bh hade lugnat min ångest många gånger.

Idag har jag inte längre några komplex för min kropp och gillar faktiskt varje del av mig. Både branschen jag i princip lever och andas i, samt samhället i sig sätter mycket press på kroppsideal men jag är så glad att jag lyckats anta en mer självsäker approach. Så även om jag inte länge har samma osäkerhet kring min kropp, så har sloggis bh Zero Feel gett mig en viss befrielse. Deras slogan för denna bh är ”Unfasten yourself”, vilket fick mig att tänka på att det verkligen är det jag gjort.. ”unfastat” mig själv, lärt mig att växa ifrån komplex som vi alla har och istället accepterat vad jag är och vad jag har. Därför är jag även glad att få göra det här samarbete med sloggi som skapat underkläder för kvinnor som inte vill bry sig om vad samhället sätter för press på en och som inte låter sig begränsas av skavande underkläder.

När jag väl känner för att ha en bh på mig, när jag bara är hemma och i vanliga fall inte har någon bh alls, så är denna perfekt! Den känns så skön mot huden och jag tänker verkligen inte ens på att jag har en bh på mig för det känns inte så. Trots detta ger den ändå stöd och det är därför jag hyllar nedan:

Ni hittar den här!

Enter a title

Rose

Fotograf; Rebecka Rynefelt 

 

Skinnjacka – H&M TREND //  Sweatshirt – H&M Divided Collection // Byxor – H&M by night // örhängen – Glitter (my New loves, hur fina??) // skor – New balance (nya)

Hey you! Vad tycker ni om mina nya fina örhängen? Jag tycker de ser så value ut och de passar verkligen till allt. Senaste tiden har jag försökt sätta ord på min stil, men tycker det är så svårt.. jag vet exakt vad jag gillar och det är tydligt. Mina vänner säger ofta ”denna är typisk Chanelle” om plagg tex. Men jag har nog insett att jag inte riktigt kan sätta ett ord på min stil. Jag gillar mycket olika och jag gillar att blanda och bryta av. Men det som är tydligt är nog att jag gillar lite mer sportig/streetigt samtidigt som jag älskar mer chic/elegant. Och en kombination av de båda två är något jag älskar! I denna outfitfick örhängena stå för det eleganta. Jag fick välja dem på ett Glitter- event under Fashion Week och är så nöjd med dem!

Lala Berlin

Under Fashion Week i Sthlm bar jag en jättefin blazer från Lala Berlin. Lala Berlin är verkligen ett märke jag gillar.  S/o to Agency V for always hooking me up! Jag matchade den med en svart polotröja (alla måste ha en i garderoben!), och ett par svarta PU byxor (det är vad jag lever i under vintern), samt mina nya New balance skor. Finns det några skönare?

Min vän och favoritfotograf Søren, the locals -som jag nämnt tidigare i bloggen, tog några bilder som ni ser nedan.

Vad tycker ni om blazern?