Daily

SILVER X BLUE

 

Armband, Georg Jensen. Topp, H&M.

Jag fick ärva det här armbandet från min gammelfarmor och jag har haft på mig det varje dag i snart 10 år. Armbandet är 50 år gammalt framtaget av vivianna torun bülow-hübe med beskrivningen ”Ett smycke bör vara en symbol för kärlek, det ska inte verka överväldigande utan bara framhäva dig. Därför måste det vara tidlöst, det ska inte spela någon roll om du är 17 år eller 87 år”. Så fint och jag älskar det!

 

2 svar till “SILVER X BLUE

 1. Minna skriver:

  Hej!
  Har nyss hittat till din blogg och tycker att den är fantastisk. Du har så bra stil!
  Den blå toppen i det här inlägget, har du länken till den?

  1. Elina Olofsson skriver:

   Heej tack så mycket ! Har tyvärr inte länken men det är en topp som kommer från H&m trend , tror den kostade runt 399 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.