Daily

SOMETHING NEW

Twilly d’Hermés 

Jag har verkligen blivit en samlare när det kommer till parfymer och dofter, tycker att de förstärker en känsla och har ett litet gäng hemma som jag använder för olika tillfällen. Blev så glad när jag fick testa denna fina från Hermés och vill verkligen tipsa om den om man är ute efter en ungdomlig sötare doft!

Love this new perfume from Hermés, a youthful sweet scent is exactly what I need in my collection!

2 svar till “SOMETHING NEW

  1. Malin skriver:

    Hej Elina! Du har sån otroligt fin smak så jag tänkte fråga dig om du kan tipsa om snygga, krispiga vita skjortor? Var hittar man dom bästa?

    1. Elina Olofsson skriver:

      Hej! Tack snälla du! Jag tycker personligen att GANT brukar ha väldigt bra krispiga skjortor, och många fina varianter! COS är också en favorit <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.