CHLOÉ

On my mind, Chloé autumn winter 2017, especially the sport pants.

Älskar dessa brallor från Chloé och även om de är på rea nu så kostar det fortfarande pengar som jag absolut inte har att lägga på ett par prasselbyxor just nu haha. Och det går säkert att hitta ett par liknande i typ morfars garderob eller på beyond retro, får väl börja med att kika där iallafall. Tänk så fina till klackar och en stickad tröja och på tal om stickat så tycker jag att den här färgkombinationen (av mina favoritfärger) blått, rött och brunt är så förbaskat fin.

Enter a title

BLUE

Sweater/Toteme Bag/BOYY

Är så sugen på den här tröjan från Totême som finns på rea just nu. Älskar färgen, så fin till denim dessutom. Hade gärna matchat den med den här väskan från BOYY. Håller på att planera inför veckan, sticker upp till Stockholm på fredag för Elle-galan följt av modeveckan. Ska bli kul att gå på galan och klä upp sig, se några visningar och träffa alla kompisar, har saknat Stockholm nu när jag varit hemma under jul och nyår.

ON MY MIND

Jacket/Ganni T.shirt/HM Sandals/Chanel Belt/Balenciaga Coat/Saks Potts

Jag vet att jag hade med den här rosa jackan från Ganni för några veckor sedan, har inte alls kunnat släppa den så tror jag måste slå till. Men jag kommer nog att gå upp några storlekar, så att den sitter sådär lite slappt som jag gillar. Behöver ny bas och är diggar den här modellen i svart från H&M. Eftersom det bästa jag vet är att bygga upp semestergarderoben så unnar jag mig ett par fina sandaler varje vår, i år är jag ute efter dessa från Chanel. De finaste bältet från Balenciaga står högt upp på önskelistan. Till sist men inte minst så har jag drömt om den här kappan från Saks Potts sedan jag såg den på catwalken i Köpenhamn och om någon vecka ska jag äntligen få bära den.

shrimps

Fell in love in this (faux fur) jacket from Shrimps.

Känns skönt med måndag och att Januari börjar sätta fart på riktigt. Jag började denna måndag med ett spännande möte med Agonist (som gör min favoritparfym), sedan mötte jag upp några vänner för lunch på stan. Nu blir det poddar, mejlen och kaffe!

TRAVEL

Soho House in Berlin and Barcelona, The Standard Miami, Kimpton hotel Eventi and Arlo in New York, Komaneka at Tanggayuda in Bali. Some of my favorites hotels in the world. Do you have any good recommendation on small boutique hotels  and restaurants in Rome? Going there for my birthday.