NIGHT OUT

NIGHT OUT | MIDDAG MED COLUMBINE

| Kycklingbröst från Bjäre |

Åt middag igår med ColumbineBar Agrikultur vid Nytorget på Södermalm, första gången jag var där faktiskt. Jag rekommenderar det STARKT. Äntligen ett jättebra ställe på Söder, här kommer du att hitta mig ofta. Och, inte oviktigt, musiken var helt allvarligt som om jag satt ihop spellistan: Lana Del Rey, Nico, Fleetwood Mac … (Och, ja, jag ska fixa naglarna i morgon … )

| Rödbeta, vattenkrasse, svarta vinbär, brynt smör & ricotta. | Jordärtskocka, blomsterkål, miso & bränd grädde. | Blåmusslor, fänkål & saltad citron. |

| Friterad potatis, rosmarin, gräslök och smetana. |

Ate a great dinner at Bar Agrikultur in Stockholm yesterday. Deeply recommend going there.

3 svar till “NIGHT OUT | MIDDAG MED COLUMBINE

 1. Ebba skriver:

  Hej! Älskar din blogg!
  Vart fixar du dina naglar nånstans? 🙂

  1. Jonna Bergh skriver:

   Idag ska jag fixa dem på Daisy Grace Beauty Bar på Sveavägen. Jag brukar även gå till Kims nails på Östgötagatan (båda i Sthlm). Tack för pepp!

 2. Ebba skriver:

  Heej! Älskar din blogg!
  Vart fixar du dina naglar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.