FAVORITE SKINCARE

C-vitamin serum från Björk & Berries, arganolja från Moroccanoil och ansiktskräm från Björk & Berries

I min senaste intervju som min bloggkollega Hanna publicerade (läs den här) pratar jag om mina bästa hudvårdsprodukter – jag tänkte att jag ska dela med mig av dem här också.

Jag startar alltid med ett vitamin-c-serum, just nu använder jag det ovan från Björk & Berries men jag har även testat ett från Cicamed som jag tycker om. Därefter blandar jag 3-4 droppar arganolja med en ansiktskräm. Done. När jag har lagt min make (jag använder concealer, ”all over face color” och rouge från Bare Minerals) brukar jag även applicera lite olja på kindbenen, näsan och över läppen för extra shine.

Enter a title

COZY KNITS

Just nu går jag runt i samma kläder varje dag. Mest använda plagget – en svart tröja långärmad tröja. Så tråkig, haha. Men, jag såg den här bilden på Instagram och blev direkt sugen på stora stickade tröjor. Dessa är från Orseund Iris. Hade inte tackat nej till denna byxdressen heller..

DISCO PANT


Spacebyxa från Loewe som jag fyndade på Vestiaire för ett år sedan. Överdelen är en bikini från Frame. 

LAST WEEK


Team STYLEBY, Madi Banja, David Jakinda. 

Förra veckan hade vi hejdå-middag för Magnus på nyöppnade Asian Post Office, därefter gick vi förbi ATP som hade fest och sen blev det öl på Tjoget. Dagen efter stod jag på plåtning och fick äntligen chansen att jobba med geniet på bilden till höger som jag hittade på Instagram för ett år sen.

Förutom det var jag på New Balance-fest och i helgen spelade jag Padel med mina tjejkompisar. På kvällen bjöd Noomi Rapace på middag på Tako. Då passade jag även på att dofta på N.C.P. Olfactives nya parfymer och hittade en doft som jag blev besatt av – låter er veta vilken det är senare i vår när den kommit i butik.

THE OTHER DAY

Örhänge från  Dulong och jumpsuit från H&M Studio.