Adventskalender: 6. DESEMBER

per

 

Caroline, A Style Journey

(Sponsede produkter/Affiliate) Luke 6 er herved åpnet! Vi tenkte å prøve oss på norsk- ettersom konkurransen begrenser seg til vel, Norge. Dagens premie og julegavetips – er noe av det beste jeg vet om, uavhengig av kategori(!) nemlig parfyme. Jeg elsker parfyme – på meg selv, på venner, på FOLKET. Få ting gjør meg faktisk så takknemlig som en god parfyme i kollektivtrafikken (vet at det siste kan oppleves kontroversielt).

Men, parfyme er derfor fast inventar på min ønskeliste og det ultimate parfymemålet? En egen duft garderobe. Det vil si en duft til hver anledning; dag, kveld, fest, jobb…

Det er derfor innmari moro å kunne presentere dagens luke – to parfymer fra N.C. P: No. 701 og No. 401. Disse duftene er perfekte for layering (en av de hotteste parfymetrendene!), som innebærer å blande flere dufter, slik at du kan skreddersy din egne, helt perfekte duft.

PARFYME N.C.P

Verdi: Ca.1140 NOK

FOR Å DELTA: Følg vår moteansvarlig Katarina på Instagram  og legg igjen din favoritt jule-emoji i kommentarfeltet under.

Vinneren blir annonsert 7. desember i morgendagens adventskalender – så følg med! Hun/han vil også bli kontaktet på Instagram.

Unfortunately this years advent calendar is limited to our followers within Norway (and sadly, ourselves and our families can’t participate). We hope you like the Christmas gift tip though – and we hope to have some competitions for our abroad followers soon.

CHECK OUT THE PREVIOUS WINDOWS AND GIFT TIPS:
1. Advent calendar, December 1st: Suitcases
2. Advent calendar, December 2nd: Puffer jackets
3. Advent calendar, December 3rd: Gloves
4. Advent calendar, December 4th: Face masks and face mist
5. Advent calendar, December 5th: Watches
Top photo: Allure US October 2018 by Nicolas Kantor.
LOADING..