KJOLER, SKJØRT OG DRESSER; DETTE ER DE PERFEKTE 17.MAI-PLAGGENE

Uten navn-2

Katarina, A Style Journey

(Affiliate) Er du like sent ute som oss med å planlegge årets 17.mai-antrekk? Du er ikke alene!

Kjole, skjørt eller dress; hva er det som gjelder i år? Personlig ender jeg nok opp med en dress – kjenner jeg meg selv godt nok. Det er rett og slett det mest komfortable, mektige og ikke minst moteriktige plagget jeg vet om for øyeblikket, og det tillater meg å fokusere på det som faktisk er viktig: feiringen!

Men utvalget på både kjoler og skjørt (som kanskje er det hotteste plagget for øyeblikket!) er stort, og når jeg nå jakter på det perfekte i siste liten-antrekket, ser jeg at jeg kunne ønske jeg var en mer kjole/skjørt-jentene enn jeg er…

Uansett, enten du er en dress- eller kjolejente, her er 21 alternativer du bør vurdere før de blir revet vekk fra hyllene i siste liten!

DRESSER

Brun dressjakke fra Envelope, brun dressbukse fra Envelope, creme dressjakke fra Zara, creme dressbukse fra Zara, blå dress fra Zara, beige dressbukse fra H&M og beige dressbukse fra H&M.

SKJØRT

Hvitt skjørt fra Stylein, mønstret skjørt fra H&M, creme skjørt fra COS, beige skjørt fra Theory, prikket skjørt fra Zara, plisseskjørt fra H&M og sølvskjørt fra Zara.

KJOLER

Blå kjole fra Victoria Beckham, blomsterkjole fra Zara, sølvskjole fra Zara, hvit kjole fra H&M, mønstret kjole fra H&M, blondekjole fra Pia Tjelta og blondekjole fra Zara.

LOADING..