Beauty Must-Haves: SOMMERENS BESTE SOLPUDDERE

sol

Caroline, A Style Journey

(Artikkelen inneholder sponsete produkter og Affiliate)

Flere som begynner å bli klare for sommergløden, men fortsatt møter et ganske gussent fjes på morgenen?  Da er vårt supertriks like enkelt som det er uoriginal: solpudder! Men, finner man først riktig solpudder er det helt gull.

Og vi har sannelig vært gjennom vår rekke uheldige produkter; de for oransje, de som forsvinner, de som legger seg stygt og de som rett og slett ikke er fine når de blandes med annen sminke. Derfor elsker vi det virkelig når vi finner det perfekte solpudderet.

Under har vi samlet våre favoritter som også er nøklene til vår sommerglød i alle fall noen uker fremover.  

KREMETE: SOLEIL TAN DE, CHANEL

Tilhører du gruppen som er hekta på kremete produkter? Da er denne klassikeren kanskje en vinner for deg. Den har holdt seg på topp hos oss noen år nå, da vi elsker gløden og konsistensen (som gjør at den smelter så fint inn i huden!)

 SOLEIL TAN DE CHANEL <br />Bronzing Makeup Base, Main, color, 30 BRONZING

PUDDER: NEO NUDE FUSION POWDER, GIORGIO ARMANI BEAUTY 

Katarinas all time favoritt og i følge henne selv, hemmeligheten bak årets tan. Neo Nude Fusion Powder er et  kompaktpudder, som gir lekker, glød og er perfekt å ha i vesken for touch-ups!

3614271986795_packshot_2_neonudepowder_8 kopi

KLASSIKEREN: LES BEIGES, CHANEL

Det er vanskelig å komme unna Chanel les Beige når man snakker om glød. Dette pudderet er blitt en stor favoritt blant mange skjønnhetsbloggere og ikke uten grunn! Produktet gir en lekker, lekker glød og er like fint som øyenskygge som for å fremheve kinnben og piffe opp døll hud.

 LES BEIGES <br />Healthy Glow Sheer Colour SPF 15, Main, color, 254

NATURLIG:  MINERAL COOKED BRONZER, ZAO

Interessert i solkysset hud på naturlig vis? Da er dette etter all sannsynlighet produktet for deg! Vi har testet det i noen uker og elsker det! Produktet er  laget av ekte leire som er bakt i ovn, og tilfører ansiktet den perfekte piffen. Produktet holder seg godt, blender seg fint inn i huden og er 100% naturlig, økologisk sertifisert, Ecocert, Cosmébio, Cruelty free. Vegansk! Fås på Green Spirit Concept Store, Holtegata 32

3614271986795_packshot_2_neonudepowder_8 kopi

KONTOURERINGS STICKEN:  CONTOUR STICK, FENTY BEAUTY 

Kanskje ikke et solpudder, men i kombinasjon med litt shimmer gir det så absolutt solkysset hud. Vi elsker denne sticken for å faktisk sitte (som ikke er hverdagskost blant kontourerings stickene)og for å gi tilstrekkelig farge med et sveip. Faktisk er vi blitt ganske så avhengige av å ha den i vesken på fest!

FENTY BEAUTY by Rihanna - Match Stix Matte Skinstick Amber 0.25 oz/ 7.10 g

LOADING..