Moteredaktørens Favoritter: SOMMERENS FINESTE BADETØY

swimwear

Katarina, A Style Journey

(Affiliate) Sommer og ferie er rett rundt hjørnet, og det er få ting vi gleder oss like mye til som å kunne hoppe i havet, bassenget eller sjøen – for så selvsagt å fange noen stråler på solsengen!

Ikke minst gleder vi oss til stilen som følger med våre favorittsommeraktiviteter. ‘Strandstil’ er nemlig er nemlig et av mange høydepunkter når gradestokken viser rødt, og vi starter alltid med å bygge opp ‘strandgarderoben’ med nytt badetøy!

Enten du foretrekker bikini eller badedrakt – eller som meg: ja, takk begge deler! – har jeg bladd igjennom noen av mine go-to nettbutikker og samlet sommerens fineste badetøy!

BIKINIER

Mønstret bikini fra Lisa Marie Fernandez, terrakotta bikinitopp fra Jade Swim, terrakotta bikinitruse fra Jade Swim, gul bikinitopp fra COS, gul bikinitruse fra COS, hvit bikini med ringdetaljer fra Adriana Degreas, mønstret bikinitopp fra Dodo Bar Or, mønstret bikinitruse fra Dodo Bar Or, mønstret bikinitopp fra Max Mara, mønstret bikinitruse fra Max Mara, sort bikinitopp med ringdetalj fra Max Mara, sort bikinitruse med ringdetaljer fra Max mara, bikinitopp med sebramønster fra H&M, bikinitruse med sebramønster fra H&M, hvit bikini fra Eres, leopardmønstret bikinitopp fra H&M og leopardmønstret bikinitruse fra H&M.

BADEDRAKTER

Sort badedrakt med ringdetaljer fra Max Mara, cremfarget badedrakt fra Eres, asymmetrisk badedrakt fra Lisa Marie Fernandez, gul badedrakt fra H&M, hvit badedrakt med ringdetaljer fra Adriana Degreas, terrakottafarget badedrakt fra H&M, olivengrønn badedrakt fra Eres, leopardmønstret badedrakt fra H&M, hvit badedrakt fra Cossie+Co, gul badedrakt fra Norma Kamali, sort badedrakt fra Dos Gardenias, gingham badedrakt fra Belize, olivengrønn badedrakt fra Mattau, sebramønstret badedrakt fra H&M, terrakottafarget badedrakt fra Reina Olga og sort badedrakt fra Dos Gardenias.

LOADING..