Sommerfavoritter: 30 PLAGG SOM SKRIKER SOMMERFEST

party

Katarina, A Style Journey

(Affiliate) Sommeren byr på en rekke festligheter, og vi takker aldri nei takk til en god fest!

Først og fremst fordi fest er fest; gode venner, deilig mat, umotståelige drinker, gamle historier, lange netter og vonde føtter! Men også fordi vi ELSKER alle anledninger som tillater oss å kle oss opp ‘litt’ ekstra. Og hva byr mer på en glitrende kjole, frynser og glam enn en god fest? Ingenting!

Så, for å forberede deg – og og selv! – på sommerens, forhåpentligvis, MANGE festligheter, har vi funnet frem 30(!!) plagg som skriker etter sene sommerkvelder:

Fringed embroidered dress from Cult Gaia, silver skirt from Georgia Alice, mini dress from Jacquemus, striped dress from Georgia Alice, cape-effect top from Rosie Assoulin, slip dress from Lee Matthews, silver pants from Michael Lo Sordo, jumpsuit from Rotate Birger Christensen, white striped skirt from Georgia Alice, white top from De La Vali, sequin dress from Alice + Olivia, polkadot skirt from Anine Bing, white top from Cult Gaia, dot-print dress from Self-Portrait, tinsel dress from Raey, striped dress from Dodo Bar Or, creme shirt from A.W.A.K.E Mode, chainmail dress from Paco Rabanne, black slip dress with bow from Maria Lucia Hohan, fringet tweed top from Jacquemus, zebra-print dress from No.21, silver skirt from Raey, cotton top from Roksanda, fringed dress from Raey, sequin dress from Galvan, cream skirt from Nini Lotan, draped pleated dress from Vetements, high neck shirt from Ann Demeulemeester, leopard-print dress from Petar Petrov and twill dress from Altuzarra.

LOADING..