Sommer Must-Have: 21 HVITE KJOLER VI DRØMMER OM Å HA I SOMMERKOFFERTEN

summerdress

Katarina, A Style Journey

(Annonse/Affiliate) Når vi er på reisefot er det siste vi vil å bruke tid på å kle oss. Misforstå oss rett; vi ELSKER å se bra ut uansett hvor vi befinner oss, spesielt på ferie når anledninger til å bruke plagg vi ikke bruker til hverdags står i kø.

MEN vi hater å bruke unødvendig mye tid på å skifte frem og tilbake fordi vi ikke er fornøyde med antrekket – som om det ikke er andre ting man heller vil bruke tiden på på ferie? Og det er her et av våre favorittsommerplagg kommer inn: Den hvite kjolen.

Ikke bare er den perfekt til både strand, fest og middag – med det riktige tilbehøret – den redder oss i de fleste kleskriser. Hvorfor? Fordi den ikke krever mye styling. Investerer du i en hvit drøm eller to, har du et plagg som snakker for seg selv. Det eneste du trenger å tenke på er å sikre et par lekre sandaler (som for eksempel en av disse), en fin hårsveis, et gullsmykke (eller to?) og glødende sommerhud.

Solgt? Under er 21 favoritter vi drømmer om å ha i sommerkofferten!

Poplinkjole fra Cecilie Bahnsen, maxikjole fra The Row, poplinkjole fra CecilieBahnsen, maxikjole fra Lisa Marie Fernandez, kjole med puffermer fra Lee Methews, minikjole fra Jacquemus, maxikjole fra Jacquemus, midikjole fra Sara Battaglia, minikjole fra Innika Choo, maxikjole fra Sir, maxikjole fra Kalita, kjole med ballongermer fra Lee Mathews, skjortekjole fra White Story, off-the-shoulder kjole fra Mara Hoffman, kjole fra Loup Charmant, kjole fra Love Binetti, lang kjole fra Matteau, midikjole fra Loup Charmant, maxikjole fra My Beachy Side, v-hals kjole fra Mara Hoffman og  off-the-shoulder kjole fra Rhode.

Toppbilde: Porter Magazine av Terry Richardson

LOADING..