7 SMINKEPRODUKTER FRA H&M DU BØR SIKRE DEG NÅ

hmbeauty

Caroline, A Style Journey

Perfekt highlight, freshe lepper og lekker glød- alt under 130 kroner? JA- takk!

(Annonse/Affiliate) Er det ett felt jeg har vært dårlig på opp gjennom mitt teste-liv, så er det prøving av budsjettvennlig sminke. Derfor har jeg mildt sagt latt meg imponere når stadig flere av produktene jeg komplementerer er fra H&M! Vår kjære moteansvarlige Katarina har nemlig lenge vært storfan!

Og det med god grunn! Super-shine, lekker solkysset glød, de perfekte leppefargene, neglelakk som varer og varer, og i følge henne: den beste brynsgelenen noen sinne! Det kan virke som om ALL H&M sminken hun tar i er magisk.

I håp om å oppnå mine sminke-drømmer har jeg fått henne til å sette sammen en liten handleliste av disse budsjettvennlige og ikke minst så fantastisk fine produktene.

 

Gløddråper fra H&M, brynsgéle fra H&M, highlighter fra H&M, neglelakk fra H&M, lipliner fra H&M, all-around stick fra H&Mog all-around highlighter fra H&M.

LOADING..