ASJ spør: 5 PLAGG MAN MÅ HA I GARDEROBEN I SOMMER, CELINE AAGAARD?

celine

Katarina, A Style Journey

(Reklame for en venn) Er det en person jeg stoler på og tørr å spørre om stilmeninger – i tillegg til min mor selvsagt – er det Celine Aagaard!

Tidligere redaktør, influencer og gründer av de bærekraftige motemerket Envelope (som by the way snart er å finne på luksusnettbutikken Net-a-Porter) har for lenge siden bevist stilsikkerheten sin. Ikke bare ser hun sofistikert og «power» ut til en hver tid, hun gjør det med få, men sterke plagg!

Økonomisk, miljøvennlig, tidløst og uten tvil suksessfullt; ja, takk! Vi spurte Aagaard om hvilke 5 plagg vi MÅ ruste sommergarderoben vår med og dette svarte hun:

(…ja, disse 5 plaggene vil du ta frem år etter år!)

salinas_

Badedrakt fra Envelope1976

1. BADEDRAKTEN

Jeg bader året rundt, sommer som vinter, og elsker badedrakter. Denne er key i garderoben, og jeg styler den til det den er laget for – bading og strandbruk med en sarong over eller som body med en shorts til – men også til blazere. Vi har designet en i resirkulerte materialer for Envelope1976 denne sommeren i hvit, aubergine og i sort.

bE7-w8IU kopi

Dressjakke fra Envelope1976

2. DRESSJAKKEN

Jeg tror kanskje jeg er den personen som går mest i dressjakke. Med unntak av når jeg er på ski, vil jeg si at jeg sikkert har på meg blazer over 300 dager i året. Jeg vil påstå jeg bruker blazer nesten 360 dager i året.
Min favoritt er er oversized herreblazer som også brukes som kjole eller med belte i livet for å markere midje.

san clemente dress

Omslagskjole fra Envelope1976

3. OMSLAGSKJOLEN 

Vi har designet en lang kjole som kan brukes på utallig mange måter. Den heter San Sebastian og er inspirert av den vakre spanske byen i nord-spania. Den kan brukes i bryllup, over en bikini på stranden eller over et par jeans, som en topp. Hemmeligheten er egentlig bare hvordan man knyter den.
hmgoepprod (3)

Sandaler fra H&M

4. SNØRESANDALENE

Jeg elsker snøresko og da gjerne de med kittenhæl. Disse er fine både til kjole og jeans og gjør foten delikat. Jeg har et par budsjettvarianter som jeg har brukt veldig mye denne sesongen –  et must for delikate sommerføtter!
Cannes_creme_3999NOK

Foto: Kristian Dale

Kjole  fra Envelope1976

5. DEN HVITE KJOLEN

Jeg bruker creme og hvitt hele året, men det er spesielt fint om sommeren. Min favoritt for øyeblikket er Cannes-kjolen som kan brukes med knapper foran eller bak, med eller uten belte. Den kan også bruke helt åpen over badetøy eller halvkneppet som enn kimono over et par jeans.
Pssst… Mens vi venter på at Envelope1976 sin nettbutikken går live, kan du sikre seg plagg fra den nye kolleksjonen via forhåndsordre på www.envelope1976.com!
LOADING..