Moteredaktørens Favoritter: 10 SOMMERSKJØRT JEG VIL LEVE I

skirts

Katarina, A Style Journey

(Affiliate) La meg først understreke én ting: Jeg ESLKER skjørt. Hvorfor? Fordi det er få plagg som er like ‘go-to’ som dem – og alle som kjenner meg godt vet at jeg er en ‘sucker’ for ‘go-to’ plagg.

Jobb, shopping, middag eller fest; har du et skjørt på fra før av tar det deg bare sekunder å gå fra et sofistikert jobbantrekk til å bli nattens dronning. Gå for flate slip-in sko og en klassisk hvit skjorte eller t-skjorte til jobb, og når natten faller er det bare å gå ut av slip-in skoene, hoppe inn i et par høyhælte sandaler med knyting og legge til et chunky gullsmykke (ikke gå glipp av våre gullavoritter HER!). Voilà!

Med andre ord: Har du ikke sikret deg et par gode skjørt til sommeren, er tiden inne! Ikke bare vil de spare deg for en rekke kleskriser, de vil spare deg for mye skiftetid.

Her er 10 sommerskjørt jeg vil leve i denne sommeren:

 

 

Leopardprint skjørt fra SEA, wrap-skjørt fra Joseph, skjørt i skinnimitasjon fra MSGM, linskjørt fra Loewe, printskjørt fra Adam Lippes, midiskjørt fra Rhoede, asymmetrisk skjørt fra Beaufiulle, ribbed skirt from Jil Sander, a-line skjørt fra Raey og wrap-skjørt fra Tibi.

LOADING..