5 PRODUKTER (TIL UNDER 150 KRONER!) SOM SIKRER SOMMERGLØDEN

beauty

 

(Affiliate/Annonse) Er det én ting vi har totalt dilla på om dagen så er det sommerglød! Og som kjent er det mange veier til strålende hud; kremer, highlightere, solpuddere – med riktig produkt kan de alle gjøre jobben.

Problemet er noen ganger bare å finne disse glødbombene, og etter HARDT arbeid har vi sannelig funnet gullet! Under har vi samlet noe av det, og ja, alt er under 150 kroner. Og du! Katarinas favoritt er nummer 5 og hun tømmer den stiften igjen og igjen! 

Tips! Vi elsker å kombinere glødende hud med, noenlunde enkel øyensminke (ja, noen av oss bruker mer liner og maskara enn andre) og ikke minst vår matte, favorittfarge på leppene.

Illuminator fra Kicks, bronzer fra H&M, Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream fra Origins, highlighter fra Kicks og highlighter fra H&M.

Top photo: Vogue Germany, May 2016 by Camilla Åkrans.

LOADING..