GJØR DU OGSÅ DENNE VANLIGE ROUGETABBEN?

61466754_2893330804285306_4590535439093334016_n

– Her har jeg feilet mye!

(Annonse/Affilliate) Det kan virke som om rouge eller blush er nøkkelen til det meste sånn sminkemessig. Eller… ungdommelig, sunn glød i det minste – og hvem ønsker seg ikke det?

Vel, ikke jeg – i alle fall ikke i betydningen jeg har møtt i speilet ved mine mange rouge forsøk. Jovisst gir det et touch av noe, men for min del; bare noe rødt, en farge som var utgangspunktet for at jeg minutter før dekket til med foundation akkurat på samme sted.

Likevel vet jeg hvor utrolig fint rouge kan bli, og ser det stadig, da vår moteansvarlige Katarina er storfan. For å gi dette stjernedrysset (for det har en unektelig glamfaktor!) en siste sjanse, har jeg spurt henne hvordan hun får det til og hvor jeg feiler.

Her er hemmelighetene hun delte:

1. ÅRSTID KAN VÆRE VIKTIG

Så i følge Katarina, er det for hennes del, ikke bare å slenge på rouge vinter som sommer: Årstiden eller grunnlaget er avgjørende og rouge på gussen vinterhud? Ikke hennes favoritt.  

– Jeg elsker rouge, MEN kun om våren og sommeren. Da er jeg en hyppig bruker og når brunfargen er på sitt beste ender jeg ofte opp kun med rouge – naturlig, men glødende og sunt!

2. VELG RIKTIG FARGE

– Det er viktig å velge riktig tone og farge til sin egen brunfarge, sier hun og fortsetter: Jeg er veldig glad i helt rosa når jeg er brun, men velger fersken når jeg er litt lysere for at det skal se naturlig ut. Rosa kan fort se veldig ‘fake’ ut dersom tonen er feil.

3. JA, KONSISTENSEN HAR NOE Å SI

– Jeg er veldig glad i flytende- eller kremprodukter om sommeren, da de er lettere å jobbe inn og føles ut som om de gir mer fukt, til en ellers sår og følsom hud. Vil man derimot kun ha en dash rouge, er det faktisk lettere å kontrollere mengden med pudder og kost

b

Blush fra Giorgio Armani

SLIK LEGGER DU DEN:

– Bruker man krem eller flytende: Fordel en liten dash på fire fingre og bare tap den på eplekinnet. Deretter; jobb den inn med fingrene.

-Bruker man kompakt: Bruk en god kost, gni den i rougen MEN dunk av overflødig rouge ved å slå kosten på hånden, før du påfører. Dra kosten forsiktig på eplekinnet og bruk så fingrene og børst over.  

– Hvor feiler vi så andre?

– Den største rougetabben i mine øyne er å ikke jobbe den inn. Det skal ikke synes at man har rouge. Den må smeltes inn i huden og da må man ha riktig farge. Man skal ikke se ut som en klovn.

KATARINAS FAVROITTER:

Flere som ble litt mer gira på å blushtesting? Vi har samlet Katarinas personlige favoritter her. Nummer 3 er øverst på min ønskeliste!

Blush fra Chanel, blush fra fra NARS, blush fra YSL, blush fra Lancôme, blush fra RMS og blush fra Armani.

Toppbilde: David Cohen de Lara

LOADING..