DETTE ER SOMMERENS HOTTESTE ØREDOBBER

golden

De har alle en ting til felles!

(Annonse/Affiliate) Av alt tilbehør, er øredobber de vi som oftest tyr til. Ikke bare løfter de antrekket, de redder oss i så mange kleskriser ved å gi de enkleste antrekket den siste touchen.

Med andre ord; det perfekte tilbehøret å ha i skuffen hjemme, i vesken eller i kofferten når du er på reisefot. Og er det en type øredobb vi tyr til i sommer er det gulløredobbene!

Hoops, spiraler, lenker eller store statement pieces; uansett hvilken du velger, velg den i gull i sommer. Det er nemlig få ting så fint som gulldetaljer mot solkysset hud, saltvannshår og delikate sommerplagg. Elegant, lekent og naturlig, og passer til enhver anledning, enten det er fest eller strand som står for tur.

Her er 18 gylne favoritter vi drømmer om i sommer:

 

Spiral øredobber fra Lizzie Fortunato, hoops fra Kenneth Jay Lane, tassle øredobber fra Vanda Jacintho, chain øredobber fra Bottega Veneta, lang hoop fra Leigh Miller, chunky chain øredobber fra Misho, hoops fra Romanin, skjoldøredobber fra Loewe, dobbel hoop fra Kenneth Jay Lane, rustikke hoops fra Joelle Kharrat, vaseøredobber fra Roksanda, myntøredobb fra Joelle Kharrat, hoops fra Theodora Warre, dobbel hoop fra Romanin, dobbel hoop fra Bottega Veneta, rustikk hoop fra Wai Wai, flettede øredobber fra Chloé og geometriske øredobber fra Jil Sander.

LOADING..