PRODUKTENE SOM FÅR SMINKEN TIL Å SITTE I SOMMER (TIL UNDER 150 KRONER)

Harper’s Bazaar Australia October 2016 Rosie Huntington-Whiteley by Pamela Hanson

Slik unngår du rennende sminke.

(Annonse/Affiliate) Sminke + sol, ikke alltid den mest praktiske kombinasjonen. For oss har det i alle fall ofte endt opp med at sminken renner en etasje ned: Maskara under øynene, concealer på kinnen, solpudder, litt sånn over alt…

Det aller ‘safeste’ ville naturlig nok være å droppe sminken – særlig på stranden, og i det varmeste været, men nå er det nå engang slik at vi ikke alltid klarer å la være.

Derfor har vi heller opparbeidet oss noen triks: Primere (både på lepper, hud og øyelokk, for kveldene du vil fiffe deg til med øyenskygge), settingspray, løspudder og selvfølgelig vannfast maskara. Og du! Hvis du nekter å legge fra den din ikke-vannfaste favorittmaskara, sjekk ut top coaten fra Nuxe! Bare to strøk skal til og vips – din favoritt er vannfast! 

Øyeskygge primer fra Lumene, settingspray fra Mac (nb! perfekt reisestørrelse!), top coat mascara fra Nuxeprimer til leppene fra Kicks, vannfast mascara fra Lumene, løspudder fra Kicks, og primer fra Smashbox.

Toppbilde: Harper’s Bazaar Australia October 2016 av Pamela Hanson

LOADING..