DE VANLIGSTE HUDPLEIEFEILENE FOR TØRR, FET OG KOMBINERT HUD

Gisele-Bundchen-Vogue-Brazil-Cover-Photoshoot10

Vi er skyldige i mer enn én av disse!

(Annonse/Affiliate) Hudpleie kan være tricky, for i en vrimmel av produkter og råd kan man ofte gå seg vill, og vår erfaring? Mye virker faktisk ikke.

I håp om å rydde opp i disse hudpleiemysteriene en gang for alle, har vi stilt hudpleier og medeier i den naturlige hudpleiekjeden RÅ Organic SkincareAmanda Næss, disse avgjørende spørsmålene: Hvor går hudpleien egentlig galt og hvordan vi kan gjøre det vel, riktig.

– Vi begynner med fet hud: Hva er den vanligste hudpleietabben, vi begår her?

– Mange bruker uttørkende renseprodukter helt uten olje. For hyppig vask og bruk av produkter som ikke er milde nok er vanlige årsaker til tørr overhud som igjen fører til acne. Det er lurt å velge oljer med lav komedonrate (som ikke tetter porene). Oljer som dette kan være jojobaolje og nypefrøolje.

– Så til tørr hud, hvor går det oftest galt her?

– Mange med tørr hud bruker ikke nok av kremen sin. En som er født med tørr hudtype må bruke fetere krem, men også mer krem enn de med kombinert til fet hud. Pass på å mette huden ordentlig med fuktighetskrem så vil huden gjerne kreve mindre produkt i lengden og  ikke bli tørr utover dagen.

– Sist, men ikke minst, hva så med kombinert hud?

-For de med kombinert hud, altså ofte de med fet T-sone og normal til tørre hud  ellers, er det viktig å fordele kremen riktig. Bruk mest krem der huden er tørr og mindre der huden er fetere så slipper du å investere i ulike kremer.

Ansikts-og øyekrem for fet hud RÅ Organic Skincare, olje-fri moisturiser for fet hud  fra RÅ Organic Skincare, krem for kombinert/fet hud fra RÅ Organic Skincare, krem for tørr hud fra Avène, øyne-og ansiktskrem for tørr hud fra RÅ Organic Skincare, cleanser for tørr hud fra RÅ Organic Skincare, eksfolierende rensekrem for tørr hud fra RÅ Organic Skincare, krem for kombinert hud fra Babor og krem for tørr og voksen hud fra Rå Organic Skincare. 

Toppbilde: Vogue Brazil by Zee Nunes

LOADING..