TRE TRENDER DU BØR KASTE DEG OVER I SOMMER

tre

Vi får ikke nok av dem!

(Annonse/Affiliate) Vi har holdt det for oss selv for lenge, men nå må det ut; det er tre trender vi rett og slett ikke får ut av hodet om dagen – og som vi har lyst til å gå i dag inn og dag ut!

Sett, tresko og bermuda shortsen. Kanskje ikke det du tenkte deg? Men tro oss, det er ikke uten grunn vi har fått helt dilla!

Linen blazer from Tibi, linen skirt from Tibi, blazer with leather belt from Tibi, pants with leather detail from Tibi, cashmere blend blazer from Anna Quan, shorts from Anna Quan, satin blazer from Victoria Beckham and pants from Victoria Beckham.

SETT: Enten det er skjørt og dressjakke, en full dress eller bare en matchende skjorte og bukse; det er få ting som er så enkle å style, men som ALLTID ser fab ut, som et bra sett. For ikke å nevne at et sett både sparer deg for tid OG redder deg fra alle sommerens kleskriser – ja, de passer til en hver anledning! Fest, bryllup, jobb eller på vei til stranden, det eneste du trenger å tenke på er om det er sneakers, sandaler eller hæler den bør styles med.

Sort tresko fra Salvatore Ferragamo, hvit tresko fra Softclox, hvite sandaltresko Jacquemus og beige tresko fra Swedish Hasbeens og svarte tresko fra Zara.

TRESKO: Romantiske, casual eller rocka. Treskoen er en ekte transformer og bør uten tvil være en del av sommerens skogarderobe! I tillegg til å gi et lite løft i høyden, gir den et tidløst, men utfordrende og uanstrengt uttrykk antrekkene. Syns du klassikeren kan bli litt for casual, kommer årets tresko med både platå, utskåret hæl og knyting!

Beige shorts fra Deitas, sort shorts fra Adam Lippes, shorts i ginghammønster fra Essentiel Antwerp, hvit shorts fra Piazza Sempione og sort shorts fra Bambah.

BERMUDA SHORTSEN: Vi er ikke helt ferdige med sykkelshortsen ennå, men bermuda shortsen har tatt over førsteplassen, ved å være nok et perfekt go-to plagg den siste tiden. Den er like kul til en t-skjorte og sneakers, som den er til en dressjakke eller sommerlig bluse og høye hæler. For ikke å glemme at den er ganske så flatterende. Vi foretrekker den i en eller to størrelser for stor for et mer avslappet og sofistikert uttrykk.

LOADING..