9 GLØDPRODUKTER DU BØR SIKRE DEG PÅ SALG

Vogue-Netherlands-June-2016-Julia-Bergshoeff-by-Annemarieke-Van-Drimmelen-6

Sommerglød for på salg? Ja, takk!

(Annonse/Affiliate) Er det én ting som står høyt på beauty-listen på sommeren så er det glød! I dette været går det derfor stor sport i å jukse litt på denne kanten. For oss handler det i stor grad om foundation, highlightere, bronzere – med litt ekstra sparkl, men også fokus på skinnende hår, skrubbet og stelt hud og litt glitrende øyenskygge.

Fordi sommeren er et tid, da pengene går litt lettere, ble vi ekstra glad da vi kom over kicks sitt skjønnhetssalg! Under har vi samlet vår ønske liste – for en litt mer glødende hverdag!

Øyenskygge fra YSL bronzer fra Bare Minerals, shampo fra SACHAJUAN, foundation fra Laura Mercier, foundation fra Ysl, highlighter dråper fra L’Oréal , highlighter fra Bare Minerals, organisk kropssskrubb fra Kicks og allsidig glødprodukt fra Bare Minerals.

Toppbilde: Vogue Netherlands Juni 2016 av Annemarieke Van Drimmelen

LOADING..