STRÅVESKENE DU MÅ SIKRE DEG FØR DE BLIR UTSOLGT

bags

Tro oss, disse kommer til å bli borte før du aner!

(Annonse/Affiliate) Ingen sommer uten stråvesker. By eller strand; uansett hva som står får tur er en stråveske en sommer must-have og passer like bra til fest og shopping som til strand og late bassengdager.

Style din favoritt(er) med løse kaftaner, skjortekjoler og sandaler til dagtid og når natten faller, bytt ut de flate sandalene med en høy hæl og kaftanen med en romantisk sommerkjole eller kanskje bare en oversized blazer?

Ennå ikke sikret deg sommerens favoritt? Invester i en i god kvalitet, så du kan ta den frem sommer etter sommer og strandferie etter strandferie.

MEN, ikke vent for lenge! Favorittene blir revet vekk fra hyllene og disse 15 bør du ta en titt på før de blir utsolgt:

XL stråveske fra Jacquemus, sort strandveske fra Dragon Diffusion, stråveske i kontrast fra Dragon Diffusion, stråveske med stoffor fra Muuñ, piknikveske fra Zara, kognakfarget stråveske fra Dragon Diffusion, veske med rundt håndtak fra Zeus + Dione, stråveske fra Velentino, mini stråveske fra Muuñ, logo stråveske fra Pucci, stråveske fra Sensi Studio, stråveske med frynser fra Tod’s, stråveske med skinnhåndtak fra Hereu, rund stråveske fra Cult Gaia og hvit stråveske fra Dragon Diffusion.

LOADING..