GJØR DU DISSE VANLIGE TABBENE NÅR DU LEGGER FOUNDATION?

Karlie-Kloss-Photoshoot04

Feil nummer 3 = veldig oss!

Vi vet ikke med dere, men for oss, når det kommer til sommergløden, er det INGENTING som heter dårlig vær, bare dårlig founda-tioner. Eventuelt dårlig påføring av foundation. Sannsynligvis mest av det siste. 

For å jukse oss til den lekre sommergløden og unngå foundationtabbene, har vi spurt makeup-artist Affi Torabbeigi om hvor de fleste av oss bommer og hva hennes beste foundationtips er.

-Hva er den vanligste feilen folk gjør når de legger foundation?

1.Tester på feil sted: Mange tester farge bak på hånden! Dette ser jeg støtt og stadig. Jeg er usikker på hvor man har lært dette, men det er ikke riktig da hånden og ansiktet ditt er forskjellig i både farge og tekstur.

2.Valg av feil produkt: Mange som bruker mineralpudder burde ha brukt flytende foundation og omvendt. Her må man ta en avgjørelse ved å se hva slags type hud man har og hva som er best!

3.Man glemmer at vi har årstider: Ja dessverre må du ha flere enn en foundation og helst kanskje også forskjellige merker! Huden er mye tørrere på vinteren enn på sommeren, så man må ta høyde for det også. Det som er positivt er jo at man kan blande disse 2 eller 3 forskjellige og finne riktig farge til en hver tid på året om man ønsker!

 

-Hva er ditt beste tips når det kommer til å legge foundation?

-Prep huden riktig!  Å pynte en hud som for eksempel er tørr, flasser eller er rødflammet blir aldri bra. Gode hudrutiner er viktig, uansett om du bruker foundation eller ikke. Om du er av de som får kviser av foundation, så har du ikke vasket sminken godt nok av. Det holder ikke med en våtserviett. Selv har jeg en dobbel rens morgen og kveld. Først en vannbasert oljerens, denne løser opp sminken, så en rens som har syrer slik at du kommer dypere i huden. Når det kommer til hvordan man legger foundation, foretrekker noen å  bruke fingrene, men selv bruker jeg børste eller beautyblender for optimalt resultat.

-Hva er dine foundation favoritter?

-Tom Ford, Kat von D, Too Faced, Hourglass. Disse merkene bruker jeg mye på mine klienter og meg selv.

Topp bilde: Vogue Paris

LOADING..