5 MERKER DU BØR HOLDE ET EKSTRA ØYE MED AKKURAT NÅ

5brands

Er det rart vi digger dem?

(Annonse/Affiliate) Vi ELSKER å oppdage mindre kjente merker. Ikke bare fordi de som oftest har design ikke alle andre har, men også fordi sannsynligheten for å møte andre med akkurat samme plagg er langt langt mindre! For ikke å glemme at noen av de mindre ukjente merkene er langt mer vennlige mot lommeboken – uten at det går utover design og kvalitet!

Men vi skannet favorittnettbutikkene våre for plagg vi drømmer om å ha i kofferten i sommer, kom vi over 5 brands vi anbefaler alle å holde et ekstra øye med akkurat nå. Før de er å se på alle og enhver!

 

Dressbukser, kjole og bluse fra Petar Petrov.

PETAR PETROV

Den ukrainske designeren Petar Petrov startet merket allerede i 2009, men har for oss først vært synlig det siste året, og vi digger alt han gjør. Spesielt snittene og det lille ekstra gjør at vi craver så å si alle plaggene hans!

Pilotbriller, smale D-frame briller og oversize D-frame briller fra Kaleos.

KALEOS

Kaleos har både klær og noe vesker; men det er først og fremst solbrillene deres vi har falt helt pladask! Moderne, men tidløse modeller i gode materialer. Disse er like hotte nå som de kommer til å være om 20 år!

Sorte mules, konjakkbrun veske, flip-flops, sort veske og brune sandaler fra Staud.

STAUD

Staud er langt fra et ukjent merke og har fått en del opperksomhet siden det for omtrent to år siden ble lansert. Men vi har først nå fått øynene opp for skoene og veskene deres som virkelig er verdt å sikre seg! Bildene sier alt…

Konjakkbrun stråveske, sort stråveske og hvit og konjakkfarget stråveske fra Drago Diffusion.

DRAGON DIFFUSION

‘Stråvesker’ i tidløst og praktisk design – som faktisk overlever sesong etter sesong! Disse drømmeveskene er nemlig laget i skinn og blir bare finere med årene – så til tross for en litt ‘stivere’ prislapp, er de absolutt verdt å investere i.

Ikura all-over farge, strobelighter celestial, sanguinello all-over farge og rozeate bronzelighter fra Mansai 7.

MANSAI 7

100% naturlig, gode konsistenser, fantastiske farger og all-around produkter er Mansai 7 i et nøtteskall. Hva mer kan man be om av et beauty brand? Ikke vet vi! Vi alt de lager og står for; bare les HER!

LOADING..