5 SKJØNNE PRODUKTER VI ER HEKTA PÅ NÅ

-(Nesten) ikke en dag uten!

(Annonse)Er det en ting vi ikke kommer unna- uansett hva slags vær sommeren har å by på, så er det fokus på hud- både i ansikt og på kropp. Derfor har vi samlet produktene vi har helt dilla på om dagen, og som vi stort sett ikke går en dag uten!

DEODORNAT FRA EVOLVE

Såkalte naturlige deodoranter (for det kan jo være så mangt!) er mye omdiskutert, da mange opplever at de ikke fungerer. Vi kan, selvsagt bare snakke for egen kappe, men denne deodoranten synes i alle fall vi at funker som bare juling! Tilleggspluss for lekkert, lekkert design.  PS! Denne deodoranten er 99% naturlig og 61.50% økologisk.

EVOLVE Cotton Fresh Deodorant Cream 30ml - 5

FUKTIGHETSSPRAY FRA AVENE

Den perfekte spray! Et sant must have denne sommeren! Selv har jeg gått fra å være litt av en spray-skeptiker (da jeg syntes stadig fler av sprayene var klissete og gA en ujevn dusj), men etter at jeg testet denne er jeg overbevist!  Perfekt for å freshe opp hud, sminke eller dagen din in general. Frisk og nydelig! Fås på Green Spirit Concept Store, Holtegata 32

 

Bilderesultat for Avène Thermal Spring Water 300 ml

 

FOUNDATION FRA ZO

Denne foundationen er en klar favoritt (og egentlig for hele året!). For vår del er den akkurat passe lett, den legger seg pent på huden og jevner ut hudtone – og det på en utrolig fin måte. Dessuten sitter den på oss- gjennom hele dagen! PS! Den er 100% naturlig, økologisk sertifisert, Ecocert, Cosmébio, Cruelty free. Vegansk. Fås på Green Spirit Concept Store, Holtegata 32

 

 

 

DUSJOLJE FRA COSMICA

Denne dusjoljen er så digg! Den etterlater huden vakker og myk- og er bare fantastisk deilig! En storfavoritt hos Katarina, og en storfavoritt hos meg nå!

Bilde av Cosmica Caring Shower Oil dusjolje 400ml

 

SOLKREM FRA AVENE

Denne solkremen er genial- vi lot oss først forvirre av fasongen på boksen, før vi forsto hvor smart den faktisk var. Dette produktet er nemlig formet for å bli lagt i lommen, slik at du er forberedt på solsteken også de dagene du ikke drasser rundt på den store, fine stråvesken din.

 

 

 

Toppbilde: Harpersbazaar.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOADING..