SANDALMERKET DU SNART SER OVER ALT

studio

Si hei til Studio Amelia – vår nye sandalfavoritt du ikke vil gå glipp av i sommer!

(Annonse/Affiliate) Flere enn oss som ikke får nok av åpne, flate sandaler når været tillater det? Tenke oss det!

Det er tross alt kanskje det fottøyet man bruker mest om sommeren. Ikke bare fordi det er praktisk med tanke på været, men fordi flate sandaler rett og slett passer til alt! For ikke å nevne at de er lette å ha med seg rundt; enten du trenger et par flate sko å skifte til når du skal rett fra jobb til fest. Eller motsatt, når de høyhælte sandalene har fått nok for kvelden.

MEN å finne de perfekte all-around sandalene er ikke nødvendigvis lett – til tross for at butikkene bugner av dem. De skal være komfortable, helst i skinn (da disse holder mer enn bare en halv sesong) og komme med tidløse detaljer og i farger og mønstre man ikke går lei av når ferien er over.

Kravene er mange (med god grunn!) og tro det eller ei, vi kom nettopp over det vi tørr å si er vårt nye favorittsandalmerke: Studio Amelia! Og ikke nok med det, vi tok en prat med designeren bak drømmesandalene og dette fant vi ut:

stu

Studio Amelia 02 sandals

HVEM ER STUDIO AMELIA?

– Studio Amelia ble faktisk først realisert i slutten av 2018, og lanserte sin første kolleksjon av raffinerte sandaler i mai 2019. Jeg var så heldig å lansere merkevaren sammen med noe av de største retailerne i bransjen; Net-A-Porter, Moda Operandi, Browns og Level Shoes, forteller Emily Amelia Inglis, grunnlegger og kreativ direktør og legger til:

– Fun fact: Jeg har aldri kontaktet en retailer selv! Jeg trodde virkelig at Studio Amelia kom til å være mitt sideprosjekt, og forhåpentligvis, kanskje en dag, ville jeg tjene litt penger på det.

HVA ER TANKEN BAK STUDIO AMELIA? FORTELL OSS LITT OM SANDALENE:

– Jeg er en født og oppvokst Londoner, men for et par år siden flyttet min andre halvdel og jeg til Sydney hvor vi nå bor ved havet. Og for å si det sånn, her bruker man mer tid i sandaler enn det man gjør i London – og jeg slet virkelig med å finne en sandal som passet min stil og til en god pris, sier Inglis og fortsetter:

– Personlig trengte jeg noe moderne, men elegant, så vel som noe allsidig for å holde kostnaden ‘per slitasje’ nede. Dette er en avgjørende faktor for meg; allsidighet gjør gjør et kjøp til en klok investering, og jeg tror vi alle trenger å gjøre bedre kjøpsbeslutninger når vi kan, for å unngå unødvendig avfall der det er mulig.

san

Beige 03 sandal, black 04 sandal, white 02 sandal and red 01 sandal, all from Studio Amelia.

HVA ER DET VIKTIGSTE MED EN SANDAL I DINE ØYNE?

– Å føle seg komfortabel. Hvis en kvinne er komfortabel, er hun trygg. Og hvis andre kvinner ligner litt på meg, er ikke selvtillit alltid noe som er lett tilgjengelig uten litt hjelp!

HVORFOR BØR VI ALLE HA ET PAR STUDIO AMELIA SANDALER I SKOGARDEROBEN VÅR?

– Haha, er dette øyeblikket jeg skal bli en fantastisk salgskvinne? Du skal ha et par Amelia-sandaler hvis du – som meg – er en kvinne som setter pris på vakre pieces som varer, og som sømløst glir inn i antrekket ditt, uansett anledning.

… OG SIST, MEN IKKE MINST: HVOR KAN VI KAPRE ET PAR STUDIO AMELIA SANDALER??

– Du kan handle Studio Amelia globalt online via studioamelia.co, samt gjennom våre forhandlere Net-A-Porter, Moda Operandi, Browns og Level Shoes.

LOADING..