HELGEKUPP: FESTFIN FOR UNDER 150 KRONER!

Chris+Colls+for+V+Magazine+Winter+2018+(1)

(Annonse/Affiliate). Helgen er bare timer unna og for mange av oss betyr det tid til å pynte oss litt ekstra.

Vi for vår del kjenner at sommeren allerede har spist sin del av budsjettet, men vi har et lite triks- statement sminke. Du vet den lille ekstra fargen på leppene,øyenskyggen, highligheteren, volummaskaraen eller neglelakken som in no time- løfter antrekket fra No- til Go?

Vår erfaring er dessuten at det finnes mye gull på budsjett! Under har vi samlet 5 produkter som definitivt kan løfte helgeantrekket, om så det er for selskap eller fordi du  bare vil pynte deg litt ekstra for sofaen…

Nydelig øyenskygge fra Clarins (på 50% salg!), all-around stick fra H&M, gløddråper fra Isadora, neglelakk fra H&M, maskara fra NARS

Toppbilde:  V Magazine Winter 2018 by Chris Colls.

LOADING..