16 STRÅHATTER VI DRØMMER OM NÅ

Skjermbilde 2019-07-01 kl. 06.43.36

Altså, er det i det hele tatt mulig å bare velge én?

(Annonse/Affiliate) Jeg (Katarina) levde bokstaveligtalt i min Jacquemus stråhatt i fjor. Instagrammen min er et bevis på det. Enten jeg skulle på stranden, en tur i byen midt i varmen eller bare føle meg litt ekstravagant til kveldstid var svaret; sleng på Jacquemus-hatten!

Og i år kommer ikke til å være et unntak. Jeg skal leve i statement stråhatter. Store, små, sorte eller naturfargede; stråhatter er nemlig kanskje sommerens hotteste tilbehør – i tillegg til at det er praktisk og løfter et antrekk på 1-2-3.

Beskyttelse og stil i en; trenger vi å si noe mer? Vel, en ting til: Lykke til med å bare velge én av disse 16 favorittene vi drømmer om akkurat nå!

 

XL stråhatt fra Lola Hats, sort stråhatt med knyting fra Eliurpi, stråhatt fra House of Lafayette, stråhatt med knyting fra Eugenia Kim, sort stråhatt fra Reinhard Plank hats, stråhatt med knyting fra Brenoît Missolin, XL stråhatt fra Jacquemus, stråhatt med frynser fra Sensi Studio, stråhatt fra Gucci, stråhatt med knyting fra Sensi Studio, spiss stråhatt med knyting fra Lola Hats, stråhatt med bånd fra Lola Hats, sort stråhatt fra Eugenia Kim, stor stråhatt fra Lola Hats, flat stråhatt fra Jacquemus og sort stråhatt uten topp fra Clyde.

 

LOADING..