H&MS SALG: NEGLELAKKENE VI ØNSKER OSS I SOMMER (alle under 50 kroner)

Skjermbilde 2019-06-24 10.28.57

(Annonse/ Affiliate)Er det en tid på året vi elsker litt ekstra på neglene så er det om sommeren! Vi skal ikke skryte på oss å være de mest eksperimentelle da vi (i tillegg til å sikre oss en god overlakk som =Triks nummer 1 for å få lakken til å sitte!) stort sett lander på jordfarger eller en klassisk rød. Til gjengjeld er dette farger som for vår del passer det meste i garderoben og som vi ikke minst kan ha i en årrekke! 

Når HM da har salg måtte vi selvsagt utnytte sjansen og har under samlet favorittene vi vil investere i!

Neglelakk fra H&M, neglelakk fra H&M, neglelakk fra H&M, neglelakk fra H&M, neglelakk fra H&M, neglelakk fra H&M.

TOPPBILDE:Porter Magazine #33 Summer Escape 2019

LOADING..