H&M-BADETØYET DU BØR SIKRE DEG FØR FERIEN

Skjermbilde 2019-06-04 kl. 22.32.06

Kjapp deg – for disse kommer til å bli revet vekk fra hyllene!

(Annonse/Affiliate) Flere enn oss som sakte, men sikkert er klare for sommer, ferie og late stranddager? Tenkte oss det!

MEN før vi setter snuten mot varmere dager er det et par ting vi må sikre oss før ferien. Vi har allerede funnet frem til de fineste sommerskoene (på budsjett!), de fresheste stråveskene og de kuleste stårhattene. Men vi mangler fremdeles noe av det viktigste; nemlig badetøyet!

Og til tross for at badetøy kanskje er det viktigste om sommeren – både til strand og generelt til styling av sommerstil – må vi være ærlige å innrømme at det skal litt til før vi investerer i veldig dyrt badetøy. Først og fremst fordi vi liker å bytte litt i mellom flere, men også fordi badetøy (dersom det brukes mye) må byttes ut litt oftere enn andre investeringer.

Heldigvis betyr ikke en lav prislapp hverken dårligere kvalitet eller design; tvert i mot! Det er disse 10 H&M favorittene bevis på. Men kjapp deg, for disse kommer til å bli revet vekk fra hyllene!

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE… Moteredaktørens favoritter: Dette er sommerens fineste badetøy

Terrakottafarget badedrakt, beige bikinitopp og beige bikinitruse, sort badedrakt, sort bikinitopp med ringdetalj og sort bikinitruse med belte, sebramønstret badedrakt, sort bikinitopp med split og sort bikinitruse med høy skjæring, hvit badedrakt med knyting, leopardmønstret badedrakt, sebramønstret bikinitopp og sebramønstret bikinitruse, brun badedrakt med knyting, blå bikinitopp og blå bikinitruse, hvit badedrakt med belte i livet, mønstret bikinitopp og mønstret bikinitruse, sort badedrakt med knyting og hvit bikinitopp med ringdetalj og hvit bikinitruse med ringdetaljer, alle fra H&M.

Toppbilde: Vogue Paris June /July 2019 av Lachlan Bailey

LOADING..