PEACH & CHERRY

Lily sendte mig dette billede fra i onsdags til Eastpak by Wood Wood eventet. Det er så dejligt at have nogle friske sommerfarver på! Håber i har set billederne fra eventet, ellers kan i gøre det ved at trykke på Were you out last night kategorien! Jeg har forresten en rigtig spændende nyhed som jeg vil dele med jer meget snart!! Der skal snart ske noget helt nyt, som jeg glæder mig meget til! Kan i have en dejlig weekend  ♥

Lily sent me this picture from last Wednesday from the Eastpak by Wood Wood event. It’s so nice to have some fresh summer colors on! Hope you have seen the pictures from the event, otherwise you can see them at the Were you out last night catergory! By the way, I have some really exciting news that I will share with you very soon! Have a nice weekend  ♥

 1. Louise skriver:

  Hvilken størrelse er din jakke? Den er virkelig fed! 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Tak 🙂 Min er en str. 36.

 2. Hvilken læbestift har du på her? Den er enormt fin 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Det er Chanel nr. 187 🙂

 3. Ida skriver:

  Synes ”Were you out last night” er en super fed idé 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..