FRIDAY

(Denim jacket and sweater secondhand, dress from H&M, scarf from Muuse, bag from Céline and shoes from Ganni.)

Jeg havde en rigtig hyggelig dag i går, som startede med en dejlig løbetur rundt om Kastellet, frokost på Granola om eftermiddagen og bio om aftenen, hvor jeg så den nye Batman The Dark Knight Rises! Den var helt fantastisk, så den kan jeg klart anbefale! Lige nu er jeg kommet hjem efter at have siddet udenfor på Stick’n’Sushi i nogle timer og nydt aftensolen!

Yesterday I had a really great day, which started with a nice run around Kastellet, then lunch at my favorite cafe Granola and in the evening I went to the cinema and watched the new Batman movie: The Dark Knight Rises! It was a fantastic movie, so I can definitely recommend it! Right now I just came home after sitting outside at Stick’n’Sushi and enjoying the evening sun!

  1. Louise skriver:

    Fint outfit!

    1. FUNDA skriver:

      Tak 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..