NEW IN: ISABEL MARANT SNEAKERS

Endelig blev det min tur til at få de fantastiske seje Isabel Marant Stainer Basket sneakers! Jeg har så længe ville have lige præcis denne model i sort! Jeg gik tilfældigvis forbi Moshi Moshi i starten af denne uge, hvor jeg så dem i vinduet og købte så det sidste par i str. 37! Jubii, de er så fine!

Finally it’s my turn to get the amazing cool Isabel Marant Stainer Basket sneakers! I have wanted exactly this model in black  for a long time! I saw them in the window of the store Moshi Moshi and then I bought the last pair in size 37! I love them!

 1. Lisa skriver:

  Hvor er de fine…. Jeg har selv søgt på nettet, men synes priserne variere rigtig meget kan det passe mange af modellerne er sale på isabel marant hjemmeside? Hvilken pris har du givet? Vil bare gerne undgå kopier:)

  1. FUNDA skriver:

   Disse kostede 3.299,- i Moshi Moshi. Du kan se en liste over webshops som Isabel Marant selv anbefaler lige her!

  1. FUNDA skriver:

   Me too 🙂

 2. Isabel Marant eller ej… sneakers med hæl er bare ikke meningen og det er ikke cool eller pænt…. sorry!

  1. FUNDA skriver:

   Thanks 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..