SUNDAY

(Trench coat and jeans from Part Two, t-shirt from BZR, shoes from Isabel Marant.)

Det er helt mærkelig at have så meget tøj på igen efter en uge med varme! Jeg har været ude at løbe i morges, slappet af med serier i eftermiddag og hygger nu hjemme ved min mor. I morgen skal jeg have kigget alle mine invitationer igennem til Copenhagen Fashion Week, få svaret tilbage og planlagt min modeuge, som bliver rigtig hektisk med de mange shows og events, men forhåbentlig også rigtig hyggelig!

It feels so strange to have so much clothes on again after a week with very warm weather! I’ve been out running this morning, relaxing with series in the afternoon and now relaxing at my moms house. Tomorrow I have to look through all my invitations for Copenhagen Fashion Week, answer back and schedule my fashion week, which gets really busy with the many shows and events, but hopefully also really great!

 1. Sikke et smukt outfit 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Tak Jacqueline 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Thanks Jenaly 🙂

 2. M skriver:

  Hvilken str. har du den i? 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Min er en str. 32. 🙂

 3. Jakken er ikke inde på deres webshop – ved du, om man kan få den i butikkerne? 🙂

 4. jo skriver:

  Så utrolig flott! Er dette de croppede jeans fra part two?

  1. FUNDA skriver:

   Ja, det er det 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..