SATURDAY

(Knit from Part Two, skirt from Dansk, bag from Céline and shoes from Isabel Marant.)

Jeg har hygget de sidste to dage, derfor har der været lidt stille på bloggen. I fredags var jeg på Fortunen og havde en skøn aften med nogle venner! I går var jeg til en af mine veninders fødselsdag på Beau Marché og om aftenen i Empire Bio og se den nye Woody Allen film: To Rome With Love! Forresten købte jeg denne nederdel på udsalg i Dansk butikken på Istedgade forleden og den er allerede en favorit!

I’ve enjoyed the last two days and that’s why it has been a bit quiet on the blog. Friday I was on Fortunen and had a wonderful evening with some friends! Yesterday I went to one of my friends birthday at Beau Marché and went to the cinema in the evening to watch the new Woody Allen movie: To Rome With Love! By the way, I bought this skirt on sale at Dansk at Istedgade the other day and it is already a favorite!

 1. Nanna skriver:

  Hvad størrelse har du Part Two blusen i? 🙂

 2. Jeg elsker dine støvler! Hvilken model er de, hvor er de købt og hvilken farve? 🙂
  – Anne Sofie

  1. FUNDA skriver:

   Tak for det Anne-Sofie 🙂 Jeg fik mine i gave, de er fra Moshi Moshi på Østerbro. Men du kan købe dem lige her hos Pede & Stoffer, men farven er ikke præcis magen til min.

 3. Anne M skriver:

  Hej 🙂

  Ved du hvad strikken kommer til at koste? 🙂

  /Anne

  1. FUNDA skriver:

   Jeg mener det er 699 eller 799,- 🙂

 4. Chau skriver:

  Jeg var også i Empire lørdag aften for at se den filmen 🙂

  /Chau

  1. FUNDA skriver:

   Nå hvor sjovt! Det er også en hyggelig biograf 🙂

 5. Åh den knit, den har jeg ville have i et godt stykke tid, den er super cool! 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Ja, den er rigtig fin! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..