THURSDAY

(Knit secondhand, white denim skirt and sneakers from Isabel Marant and bag from Céline)

Her er mit outfit i går, som var rimelig lyst i forhold til hvad jeg plejer! Jeg var til en masse shows igen i går, bl.a. Stine Goya som var et af mine favorit shows udover Wackerhaus, som også afholdt et fantastisk show i onsdags! Jeg har en masse billeder fra alle dagene, som jeg viser senere.

Here is my outfit from yesterday, which was pretty bright compared to what I usually wear! I went to a lot of shows yesterday, including Stine Goya which was one of my favorite shows besides Wackerhaus! I have a lot of photos from the past days that I’ll show later.

 1. Line skriver:

  Hold nu op en pæn strik! Og rigtig lækker sammensætning!!!

 2. Andrea skriver:

  i love your sweater..it´s beautiful!

  1. FUNDA skriver:

   Thanks Andrea 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Tak Natalie 🙂

 3. Hvor er den nederdel bare fin og jeg er helt vild med hele sammensætningen.

  Tak for god inspiration og ikke mindst en god blog :).

  1. FUNDA skriver:

   Tusind tak for ros Camilla 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..