FRIDAY

(Knit from Ganni, dress from H&M, shoes from Acne and bag from Chanel.)

I går havde jeg min nye trøje på, som jeg fik i tirsdags til Ganni eventet. Den har bare den dejligste friske farve og jeg er så glad for den! Jeg så nogle få shows i går, som Designer’s Nest, Moonspoon Saloon og Gaia. Derefter var vi en masse der tog ud at sejle med Diesel og Cover, så til fest under Knippelsbro og endte til sidst til Soulland festen, som blev holdt på den fineste location i en villa på Østerbro! Nu er jeg på vej ud for at kigge nærmere på de mange forkellige brands på Gallery!

Yesterday I had my new sweater on, which I got last Tuesday at the Ganni event. It has the most wonderful fresh color and I am very happy about it! I saw a few shows yesterday, including Designer’s Nest, Moonspoon Saloon and Gaia. Then we were some people who went out sailing with Diesel and Cover, followed by a party under Knippelsbro. The night ended at the Soulland party, which was held in a really cool house in Østerbro! Now I’m going out to look at the many brands at the Gallery Fair!

 1. Heidi skriver:

  Hvilken str. bruger du i sko og hvilken str. er dine Acne Alma i? Jeg spørger da jeg er ved at bestille dem på nettet, men har hørt at de er små i størrelsen og man skal gå et nummer op – passe det?

  Pft.

  1. FUNDA skriver:

   Jeg bruger næsten altid str. 36-37 i sko. Jeg har mine Acne Alma i en str. 37. Så ja, jeg ville vælge dem i en størrelse større. 🙂

 2. Jeg har lige et spørgsmål til din super smukke nye overdel fra Ganni. Jeg har overvejet et stykke tid at købe den i sort, fordi den både er rigtig flot, men også helt vildt lækker. Jeg er bare meget i tvivl, fordi jeg synes, at Angora strik normalt bliver hurtigt nusset og danner små kugler, som man dog kan skære af. Til gengæld har jeg fået at vide af ekspedienten i Ganni Odense, at trøjen fælder rigtig meget, men at man kan bruge det gamle trick med at ligge den et par dage i fryseren. Har du oplevet at din trøje fælder meget? eller er det et stort problem?

  1. FUNDA skriver:

   Ja min fælder også rigtig meget og har ikke haft tid til at putte den i fryseren endnu. Men den er jo super fin, så det går nok. 🙂

 3. Andrea skriver:

  the sweater is amazing..great colour!

  1. FUNDA skriver:

   Thanks 🙂

 4. Victoria skriver:

  Perfekt overdel! Den er super god til det faverige vejr.
  Ville derudover hører dig ad om du kunne anbefale nogle super gode programmer til macbooks, hvor man kan redigere billeder, lave collager, tilføje fede og sjældne skrifttyper osv? Måske nogle du selv bruger? (er ret sikker på, at du bruger macbook)

  XXX

  1. FUNDA skriver:

   Jeg bruger selv en MacBook Pro. Jeg redigere alle mine billeder i Photoshop og nogen gange bruger jeg Toycamera, det er faktisk det eneste jeg gør. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..