BRUNCH AT TAXA

Onsdag morgen var jeg inviteret til brunch af søde Cille fra Diesel! Vi spiste på Taxa på Hørsholmsgade 32, 2200 København N. Jeg havde aldrig været der før, så blev positivt overrasket! Det var en super hyggelig cafe og rigtig lækker brunch, så det sted kan jeg klart anbefale!

Wednesday morning I was invited to brunch by sweet Cille from Diesel! We went to a cafe called Taxa at Hørsholmsgade 32, 2200 Copenhagen N. I had never been there before, so I was positively surprised! It was a really nice cafe and a delicious brunch, so I can definitely recommend this place!

Smukke piger; Katrine, Mie og Trine.

Beautiful girls; Katrine, Mie and Trine.

Søde Cille fra Diesel og Fiona.

Me with sweet Cille from Diesel and Fiona.

Lækker veggiebrunch!

Delicious veggiebrunch!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..