SUNNY SUNDAY

(Skirt from Part Two, denim skirt secondhand from Paris, sneakers from Reebok and bag from Céline.)

Jeg har fået arbejdet så meget lørdag og søndag, efter en travlt modeuge, da jeg havde en del at gøre klar til bloggen! Men jeg havde også tid til at gå en lang tur rundt om søerne og nyde det dejlige vejr! I dag skal jeg begynde at pakke til New York. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal sortere i mit tøj og vælge ud til tre måneder, men prøvede det jo i foråret, da jeg boede i Paris.

I have been working so much Saturday and Sunday, after a busy Fashion Week, I had a lot to prepare for the blog! But I also had time to take a long walk around the lakes and enjoy the nice weather! Today I have to begin packing for New York. I don’t know how to sort my clothes for three months, but I tried it in the spring, when I lived in Paris.

 1. K skriver:

  Beholder du din lejlighed? eller hvad gør du med alt dit tøj og dine ting? 🙂

 2. veronica skriver:

  Love your hair <3

  1. FUNDA skriver:

   Thanks Veronica ♥

 3. Tine skriver:

  OKay, tak for svar.

  Men øv!

 4. Tine skriver:

  Hej Funda

  Dine isabel marant sneaks, hvordan er de i størrelsen?
  Jeg svinger nemlig normalt mellem 2 størrelser. Så spg. er bare om man skal gå en str. op.

  Mvh Tine

  1. FUNDA skriver:

   Jeg bruger normalt str. 36 og 37, og jeg købt mine Isabel Marant sneakers i str. 37.

 5. Stine skriver:

  Jeg er super vild med din skjorte. Er den ny?

  /Stine

  1. FUNDA skriver:

   Ja, det er den 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..