WOOD WOOD SS13

Jeg er helt forelsket i Wood Wood SS13 kollektionen! Det er lige den stil jeg har lyst til at have lige nu, men må desværre vente til foråret 2013!

I’m totally in love with the Wood Wood SS13 collection! It’s just the style I want to be wearing right now, but unfortunately I must wait for spring 2013!

På Gallery tog jeg et nærmere kig på de mange fine styles! Jeg er især vild med alt det blomstrede!

At the Gallery Fair I took a closer look at the many fine styles! I especially like all the styles with the floral print!

Deres tasker og sko er jo så seje!! Jeg prøvede de blomstrede ankel støvler og de sad perfekt!

Their bags and shoes are so cool! I tried the flowered ankle boots and they were perfect!

Show photos by copenhagenfashionweek.com and the rest by me.

 1. Natruligvis, det er klart. Du har bare så fandes meget lækkert tøj, og du styler det bare helt fantastisk. 😀

 2. Helt fantastisk kollektion! Jeg er især vild med de bordeaux bukser! 😀
  Jeg har længe tænkt på, om du på noget tidspunkt har overvejet at sælge din skjorte fra isabel marant som du har på på dette billede: http://buytheway.se/wp-content/uploads/2012/02/IMG_3499.jpg eller din sorte læderjakke fra acne? Jeg er hel opslugt i alle dine outfit og især den flotte skjorte. Kender du ellers et sted hvor man stadig kan købe den?

  1. FUNDA skriver:

   Hej Kiki. Jeg har jo de fleste af mine ting i DK i flyttekasser, så kan først tage stilling til hvad jeg vil sælge når jeg kommer hjem i november. Jeg ved desværre ikke om man kan finde den nogen steder, måske på Ebay eller Trendsales!

 3. Blomsterbukserne, taskerne og jakkerne er bare for lækre! 🙂
  xx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..