JANE KØNIG JEWELRY

Ugen inden jeg rejste til New York var jeg et smut forbi Jane Kønigs fine butik på Gothersgade 54 i København. De har et stort udvalg af smykker i sølv, sort ruthenium, forgyldt og 14/18 karat guld! Jeg er selv så glad for min halskæde med mønterne, mine øreringe og de nye ringe, som alle er forgyldt! I kan se deres udvalg af smykker på deres webshop lige her!

The week before I left for New York, I stopped by Jane Kønig’s store in Copenhagen. They have a large selection of jewelry in silver, black ruthenium, plated and 14/18 carat gold! I love my necklace with coins, my earrings and the new rings, which all are plated! You can see their selection of jewelry on their webshop right here!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..