JANE KØNIG CONTEST

Lad os starte ugen med en skøn konkurrence, som alle kan deltage i! I samarbejde med Jane Kønig udlodder vi denne fine halskæde med to mønter til én heldig læser! Alt du skal gøre for at deltage er følgende:

1. Skrive hvilke to bogstaver du ønsker på mønterne i din kæde her i kommentarfeltet inden mandag den 3. september.

2. Huske at følge mig på Facebook og Bloglovin.

HELD & LYKKE!

 Let’s start the week with a wonderful contest, that everyone can participate in! In a collaboration with Jane Kønig, we’re giving away this cool necklace with two coins to one lucky reader! All you need to do to participate is as followed:

1. Leave a comment under this post, with the two letters you want on your coins in the necklace before Monday, September 3.

2. Make sure to follow me on Facebook and Bloglovin.

GOOD LUCK!

 1. Rie skriver:

  Kære Funda,
  Den super fine halskæde skal være en kommende barselsgave til mig selv, som minde om den vildeste/største dag i mit liv, den dag min lille søn kommer til verden, jeg har nemlig termin om 1,5 uge, så det kan være any day now. Tror ikke man kan forberede sig på det det kommer til at ske, men vil elske at bære hans initial M el W (afhængigt at hvilket navn der passer ham) hver dag og sammen med hans initial, vil jeg gerne have min kærestes initial som tilfældigvis er det samme som mit = R.

  M el W + R

  Kærlig hilsen Rie

 2. Fantastisk konkurrence. Sendte netop et link til den halskæde, til min kæreste. Dog uden held, så nu håber jeg her.
  Er jeg den heldige vinder skal bogstaverne være C og N – forbogstaver fra mit og hans navn.

  Hilsen Cathrine

 3. astrid skriver:

  L og N
  🙂

 4. Hvis jeg fandt den alt for fine halskæde måtte der meget gerne stå C og B ..

  Krydser fingre !

  God søndag
  -Catharina 🙂

 5. Kære Funda.
  Sikke en fin konkurrence – ville være lykkelig hvis jeg vandt.
  I min kæde skulle der stå L & F
  Nyd din tid i NY // L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..