COSTUME AWARDS 2012

Jeg vågnede op til en fantastisk nyhed i går morges! Jeg er én af de 5 nomineret til Costume Awards 2012! Jeg har kun haft min egen blog ”By Funda” siden 1. juni og har de sidste fire måneder brugt rigtig meget tid på den, som jeg nyder helt vildt! Håber I føler jer inspiret og sig endelig til, hvis der er noget I føler jeg mangler at få med her fra NYC. I kan stemme på mig og alle de andre kategorier lige her!

I woke up to an existing news yesterday morning! I’m one of the 5 nominated at the Costume Awards 2012! I’ve only had my own blog ”By Funda” since the beginning of June and I have spent a lot of time working on it the last four months, which I really enjoy! I hope you feel inspired and please let me know if you think I’m missing something from NYC. You can vote for me and all the other categories right here.

Costume;”For andet år i træk afholder Costume en kæmpe fashion-afsteming: Costume Awards 2012. Og det er dig, der afgør, hvem der vinder i kategorier som årets danske designtalent, drømmetaske og bedste samarbejde. Du skal stemme på dine favoritter senest 17. oktober 2012. Du skal desuden være mindst 18 år for at stemme, og du skal opgive dit navn, adresse, mail-adresse og telefonnummer.”

 1. Maja skriver:

  Selvfølge vil jeg stemme på dig, din blog er vild inspirerende, og fantastisk:)
  Skal snart til New York og vil lige høre dig om der er nogle speciale butikker du vil anbefalde ?:)

  1. FUNDA skriver:

   Tak Maja 🙂

   Jeg kan klart anbefale at tage forbi Opening Ceremony på 35 Howard Street, Isabel Marant på 469 Broome Street (men husk det er meget dyrere end i DK), Alexander Wang‘s Flagship store på 103 Grand Street (dette er dog billigere end i DK), Nike butikken på 6 East 57th Street, Creatures of Comfort på 205 Mulberry St, New York, NY 10012, Barneys New York på 116 Wooster Street, New York, NY 10012, Beacon’s Closet (genbrug) på 10 w 13th street new york, ny 10011 eller 88 n 11th street brooklyn, ny 11211.

 2. Josefine skriver:

  Du er den bedste blogger, så selvfølgelig har jeg også stemt på dig 🙂

  1. FUNDA skriver:

   TAK Josefine 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Tak Frk. Løkkegaard 🙂

 3. Trine K skriver:

  Stort tillykke.
  Der er hermed sendt en stemme på din blog afsted herfra 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Tak Trine 🙂

 4. enemelle skriver:

  congrats!

  we are definetly going to vote for you. We really do love your style und your pictures!

  if you like you can check out our blog: http://www.enemelle.de

  greets from berlin, germany

  1. FUNDA skriver:

   Thanks a lot! And I will definitely check your blog out! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..