MONDAY / NYC

Cardigan/PART TWO, denim skirt/ISABEL MARANT, shoes/ACNE STUDIOS, bag/CÉLINE

 1. Den lejlighed du bor i, hvad giver du for den om måneden? Og hvad kan man regne med at give om måneden for en OK lejlighed i New York (Altså i Brooklyn, Williamsburg-agtig)? Din er virkelig cool og urban, jeg elsker den… Og udsigten :O

  Hvem er du egentlig i New York med? By yourself eller hvad? Kan ikke finde det rigtig på siden?

  1. FUNDA skriver:

   Tak, jeg er også meget glad for lejligheden og udsigten. 🙂 Jeg bor her med min kæreste og vi giver ca. 13.500 DKK for lejligheden om måneden og det er ca. det man skal regne med at give for at få en ok fin lejlighed i NY. Vi fandt vores på Airbnb.com.

 2. I just love your skirt and the cord detail ! I see you enjoy life in New York !

 3. P. Minna skriver:

  Er du flyttet permanent til New York, Funda?

  1. FUNDA skriver:

   Nej, kun for tre måneder. 🙂

 4. Skal til New York i december og tænkte lidt på… Jeg har jo hørt at New York er et dårlig sted hvis man gerne vil passe lidt på vægten… Kan man det? Og hvordan kan man få motion i byen? Det er vel umuligt at cykle eller løbe i blandt alle de mennesker, tænker jeg?

  Kender du forøvrigt et par gode steder at spise OG et par gode, lidt specielle steder at shoppe – både for drenge og noget til piger? Har fundet en del, men vil sætte stor pris på flere. Og er der noget man skal se? Jeg har en veninde som var i New York som sagde at hun havde brugt for meget tid på at shoppe og så for lidt.. Så kender du noget man skal se udover de traditionelle seværdigheder og et sted hvor man kan se den flotte New York skyline med lys på – jeg gætter fra Brooklyn eller New Jersey siden? 🙂

  Puhaa, alt for mange spørgsmål.. Undskylder på forhånd.

  God dag 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Det er svært at sige, for jeg bor jo i Williamsburg og jeg løber langs Kent Avenue, træner mave og ryg eller yoga hjemme i min lejlighed, da der er en masse plads til det. Så det kommer selvfølgelig meget an på hvor du skal bo. Mht. at cykle er der mange der cykler i Williamsburg, men ikke så mange på Manhattan.

   Mht. mad kan du næsten altid få en salat på restauranter og mange af supermarkederne har frisk frugt, yoghurt eller salater i små boxe man kan købe, men jeg laver nu mest mad hjemme.

   Jeg kan klart anbefale at tage forbi Opening Ceremony på 35 Howard Street, Isabel Marant på 469 Broome Street (men husk det er meget dyrere end i DK), Alexander Wang‘s Flagship store på 103 Grand Street (dette er dog billigere end i DK), Nike butikken på 6 East 57th Street, Creatures of Comfort på 205 Mulberry St, New York, NY 10012, Barneys New York på 116 Wooster Street, New York, NY 10012, Beacon’s Closet (genbrug) på 10 w 13th street new york, ny 10011 eller 88 n 11th street brooklyn, ny 11211.

   Håber det hjalp på dine spørgsmål og ellers kan du altid se alle mine indlæg fra New York under kategorien New York! 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Tak Natalie 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..