Jacket/T BY ALEXANDER WANG, blouse/BACCON’S CLOSET, skirt/H&M, boots/ISABEL MARANT, bag/CÉLINE

 1. pernille skriver:

  det ville jeg i hvert fald elske jeg krydser fingre så 😉

 2. pernille skriver:

  jeg ved godt det er et malplaceret sted jeg skriver men vil du ikke nok lave et indlæg om den flotte farvning dit hår har og er afbleget på? hvordan du opnår den fine dybde i så mørkt hår?. har ligeså mørkt hår som dig og næsten hver dag når jeg kigger på din blog savler jeg over din hårfarve som jeg også vil have 😉

  1. FUNDA skriver:

   Tak, hvor er du sød og jo det kan jeg måske godt. 🙂 Jeg har ikke gjort noget ved mit hår siden i foråret i Paris, hvor jeg fik bleget spidserne.

  1. FUNDA skriver:

   Tak 🙂

 3. I like this pale hue of green with an almost naive paisley. Lovely with black !

  1. FUNDA skriver:

   Thanks 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..