MMM FOR H&M LOOKBOOK

Here are some of the photos from Maison Martin Margiela for H&M’s lookbook! The collection looks really exciting and I’m looking forward to have a closer look at it! The collection will hit the stores and H&M’s webshop from the 15th of November!

  1. Virkelig en smuk kollektion, meget æstetisk. Elsker formen på dynejakken, men hader at det er en dynejakke.. den ville jo have været så fin i uld! nå nå.. men jeg vil i stedet glæde mig over den sorte kjole og nederdelen til højre på det øverste billede ser spændende ud, den glæder jeg mig til at se helt! 🙂

  2. Miriam skriver:

    Jeg er ikke den store fan af handske-taskerne, men jeg glæder mig enormt til at se nærmere på skoene!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..