WEDNESDAY

(Jacket SESSÙN, poncho PART TWO, boots ISABEL MARANT and bag CÉLINE.)

Det er godt nok koldt i København! Jeg var lidt rundt i byen for at ordne nogle ting i går og kunne godt mærke at jeg havde lidt svært ved at vende mig til kulden igen. Derudover blev det jo næsten mørkt allerede ved fire tiden, så det var svært at få nogen gode billeder. Jeg havde heldigvis denne dejlige poncho strik på fra Part Two, som kunne holde mig lidt varm!

It’s so cold in Copenhagen! I was around in the city yesterday running some errands and had a little trouble getting used to the cold again. Other than that, it almost gets dark at four o’clock, so it was hard to get some good pictures. Fortunately I had this lovely knitted poncho on from Part Two, which could keep me a little warm!

 1. Anonym skriver:

  Hej Funda!

  Så hyggelig og fin lejlighed, du er flyttet ind i. Jeg leder selv efter en (leje)lejlighed i Kbh K og jeg tænkte, om du vil ud med, hvor du har fundet den henne/hvor du har fået den igennem? 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Tusind tak 🙂 Jeg har fundet den på Boligportalen.dk

 2. Amanda skriver:

  Sikke et fint outfit 🙂

  1. FUNDA skriver:

   Tak Amanda 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..